Κτήριο 3

3 τρίκλινα στούντιο

3 τρίκλινα στούντιο

Αυτά τα στούντιο έχουν δύο εισόδους, επομένως είναι πολύ όμορφα φωτισμένα. Στην μπροστινή και στην πίσω είσοδο υπάρχουν μπαλκόνια με σετ καθιστικών (υπάρχει σετ καθιστικών για κάθε στούντιο), αλλά θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει φράγμα μεταξύ των μπαλκονιών.
Όλες οι μονάδες διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, WiFi, κουνουπιέρες και δορυφορική τηλεόραση. Οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με τα απαραίτητα πιάτα τόσο στα διαμερίσματα όσο και στα στούντιο. Εκτός από μαγειρικά σκεύη, διαθέτουν τοστιέρα, μίνι φούρνο με εστίες μαγειρέματος και ηλεκτρική καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει σύρμα στεγνώματος. Στα μπάνια υπάρχει δίσκος ντους με κουρτίνα. Ο καθαρισμός και η αντικατάσταση των κλινοσκεπασμάτων πραγματοποιούνται κάθε τρίτη μέρα.
Η αυλή της βίλας είναι γεμάτη λουλούδια και πράσινο. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο χτιστό μπάρμπεκιου και ένα τραπέζι φαγητού, ενώ απέναντι από το κατάλυμα υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και υπάρχει αρκετός χώρος για όλα τα αυτοκίνητα
είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά, λόγω της όμορφα διαμορφωμένης αυλής και της παραλίας που είναι πολύ κοντά. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για λίγες οικογένειες που θα ήθελαν να κάνουν διακοπές μαζί, λόγω των όμορφων σκιερών βεραντών όπου μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας.
3 Triple Studios
3 Triple Studios $20.00
1 Double bed and bunk beds
1 Double bed and bunk beds$20.00
3 persons
3 persons$20.00
Room Facilities
Free Wifi
Air-conditioned
BathRooms
Private Bathroom
Toilet
Shower
Hairdryer
Extra Facilities
Air-conditioning.

Login Form